SUKKER
Hvad nu hvis du fik at vide at 80 % af alle sygdomme stammer fra indtagelsen af sukker?
Nogle kloge ord :-)
Ud fra flere års intensive studier er jeg kommet frem til følgende fødevarer - som ikke er skadelige!
Fedtstoffer:
Alle de fedtstoffer der stammer fra dyr.
Min favorit er at tage en stor fed and og langtidsstege den. Fedtstoffet samler jeg op i smør holdere og bruger det som stegefedt.
Fra planteriget er der to der kan bruges til stegning:
Kokosolie og palmeolie.
Til salater mv. kan man med fordel bruge olivenolie.
Derudover er smør naturligvis godt.
Alle planter har på forskellig vis udviklet forsvars-kemi. De kan ikke stikke af, så derfor har de udviklet forskellige forsvarsværker.
Det kan være svært at finde ud af hvilke grøntsager man kan tåle - så som udgangspunkt - spring dem alle over.
Kød fra alle dyr samt æg er godt.
½ af alle mennesker kan ikke tåle laktose - så undlad at indtage mælk. Måske er du én af de heldige der kan tåle ost og Yoghurt.
Hvad vil jeg anbefale?:
Fede udskæringer af kød.
Lever / hjerter.
Sardiner
Fåre-/gedeost.
Hvad er decideret usundt?:
Fruktose
Sukker
Hvede
Frø-baseret olier:
fx.:Rapsolie,
Solsikkeolie,
Vindruekerneolie etc.
Færdigproduceret fødevare:
- Sødestoffer (E 950-969)
- Surhedsregulerende midler (E 500 -530)
- Smagsforstærkere (E 620-640)
- Overfladebehandlingsmidler (E 901- 914)
- Konsistensmidler (E 400 -499)
- Konserveringsmidler (E 200- 299)
- Farvestoffer ( E 100 – 199)
- Antioxidanter ( E 300- 399)
- emulgerings stoffer, rester af ukrudtsmidler, rester af penicillin, foder der er baseret på GMO etc.
----------------------------
Læs selv om Carnivore kost.
Og husk endelig:
IF: Intermittent Fasting.
------------------------------
Hvem går det ud over:
Bagere, Pizzeriaer, Fastfood, Pålægssalat-fabrikanter ...
Hospitaler, Læger, Sygeplejerske, Sygehjælpere, sundhedspersonale (der er 50 forskellige grupper på Rigshospitalet)
Apoteker
Lægemiddelindustrien |