SUKKER

Hvad nu hvis du fik at vide at 80 % af alle sygdomme stammer fra indtagelsen af sukker?

Nogle kloge ord :-)

Ud ​f​ra flere års intensive studier er jeg kommet frem til følgende fødevarer - som ikke er skadelige!

Fedtstoffer:
Alle de fe​dt​stoffer der stammer fra dyr.
Min favorit er at tage en stor fed and og langtidsstege den. Fedtstoffet samler jeg op i smør holdere og bruger det som stegefedt.
Fra planteriget er der to der kan bruges til stegning:
Kokosolie og palmeolie.
Til salater mv. kan man med fordel bruge olivenolie.
Derudover er smør naturligvis godt.

Alle planter har på forskellig vis udviklet forsvars-kemi. De kan ikke stikke af, så derfor har de udviklet forskellige forsvarsværker.
Det kan være svært at finde ud af hvilke grøntsager man kan tåle - så som udgangspunkt - spring dem alle over.

Kød fra alle dyr samt æg er godt.
½ af alle mennesker kan ikke tåle laktose - så undlad at indtage mælk. Måske er du ​é​n af de heldige der kan tåle ost og Yoghurt.

Hvad vil jeg anbefale?:
Fede udskæringer af kød.
Lever / hjerter.
Sardiner
Fåre-/gedeost.

Hvad er decideret usundt?:
Fruktose
Sukker
Hvede
Frø-baseret olier:

fx.:Rapsolie, Solsikkeolie, Vindruekerneolie etc.


​Færdigproduceret fødevare:

  • Sødestoffer (E 950-969)
  • Surhedsregulerende midler (E 500 -530)
  • Smagsforstærkere (E 620-640)
  • Overfladebehandlingsmidler (E 901- 914)
  • Konsistensmidler (E 400 -499)
  • Konserveringsmidler (E 200- 299)
  • Farvestoffer ( E 100 – 199)
  • Antioxidanter ( E 300- 399)
  • emulgerings stoffer, rester af ukrudtsmidler, rester af penicillin, foder der er baseret på GMO etc.

----------------------------
Læs selv om Carnivore kost.
Og husk endelig:
IF: Intermittent Fasting.
------------------------------
Hvem går det ud over:
Bagere, Pizzeriaer, Fastfood, Pålægssalat-fabrikanter ...
Hospitaler, Læger, Sygeplejerske, Sygehjælpere, sundhedspersonale (der er 50 forskellige grupper på Rigshospitalet)
Apoteker
Lægemiddelindustrien